fbpx

Empresa de self storage, guardamobles i trasters – Espanya

Bluespace

L’Alexander es va convertir en un dels pioners del sector del self storage i trasters a Espanya quan va fundar Bluespace el 2003. L’empresa va créixer ràpidament, evidenciant una necessitat latent per a aquest tipus de servei, un tipus de negoci que ja funcionava molt bé als Estats Units i al nord d’Europa, però gairebé inexistent a Espanya fins aquell moment.

L’empresa va ser un èxit gràcies a una estudiada xarxa de punts de servei, que assegurava una gran visibilitat i accessibilitat als espais de magatzem en àrees densament poblades. Les seves operacions també van ser estratègicament planejades per assegurar un alt rendiment, aconseguir un procés de vendes inigualable, una atenció al client immillorable, serveis i equipaments innovadors i una estratègia financera molt ben estudiada. L’empresa va guanyar diversos premis europeus sota la direcció de l’Alexander.

L’Alexander va vendre l’empresa el 2014, del qual era el director executiu i accionista. Bluespace en aquest moment era una empresa en expansió, molt rendible i la marca més reconeguda de self storage a Madrid, Barcelona i València.

-Finalització del projecte: 2014