fbpx

QUALITAT I PREU

ACABATS D’EXCEL·LENT QUALITAT AL MILLOR PREU. PISCINA, GIMNÀS, CARREGADORS PER A VEHICLES ELÈCTRICS I TOTA MENA DE COMODITATS PERQUÈ VISQUIS UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA  I IRREPETIBLE: ESTAR A CASA.

AMPLITUD


HABITATGES AMPLIS I ESPAIOSOS DE MÉS DE 100 KM2 AMB UNA SUITE I TRES DORMITORIS I AMB ELS AL·LICIENTS MÉS TÍPICS DELS HABITATGES MEDITERRANIS: LLUM I CLAREDAT. TOTS NECESSITEM EL NOSTRE ESPAI. AQUEST ÉS EL TEU.

CUINA AMERICANA


UN ESPAI COMÚ PERFECTE PER ESTAR TOTS JUNTS. IDEAL PER PASSAR MÉS ESTONES EN FAMÍLIA. COM QUE ÉS UN ESPAI ÚNIC, LA SENSACIÓ D’AMPLITUD ÉS ENCARA MÉS GRAN. ELS ACABATS SÓN DE LA MÀXIMA QUALITAT, IGUAL QUE A TOTA LA CASA.

BALCONADES ÀMPLIES


SORTIR A FORA I RESPIRAR L’AIRE DE MAR. SENTIR QUE ESTÀS A PROP DE LES ONADES. HO POTS FER CADA DIA DES DEL TEU BALCÓ, CÒMODE I ESPAIÓS. LA FAÇANA DE L’EDIFICI S’INTEGRA PERFECTAMENT EN UNA RAMBLA TÍPICAMENT MEDITERRÀNIA. UNA DE LES SEVES BALCONADES POT SER TEVA.

BENVINGUT A LA TEVA LLAR

Amb una cuina americana per viure més en família i gaudir d’una sensació d’amplitud més gran. Amb terres de parquet d’última generació. Amb aire condicionat i calefacció. Amb acabats de màxima qualitat, de Porcelanosa. Amb tot. Els elements tèrmics i acústics responen fidelment als estàndards de confort i eficiència i s’han aplicat criteris d’alta sostenibilitat.

DESCOBREIX MÉS SOBRE BlueLife
Et truquem?
Contacte