fbpx
Tenea | Blue Property
Tenea | Blue Property
Tenea | Blue Property
BlueProperty

Promotors immobiliaris
Creem valor de forma poc convencional

Projectes actuals


Com que som incapaços de quedar-nos quiets, en aquest moment estem treballant a la vegada en diversos projectes emocionants:

BlueView


Apartaments a primera línia amb piscina
Vilanova i la Geltrú, Passeig Marítim 85-86

BlueLife


Amplis apartaments amb piscina i a prop de tot
Vilanova i la Geltrú, Rambla de la Pau 65

Tenea Residencial


Apartaments exclusius amb vistes a la Vall d'Aran
Av. Pas d’Arro 14, Vielha

BlueLux


5 Apartaments de luxe a Vilanova i la Geltrú

Bluelux estarà situada a la millor zona de Vilanova i la Geltrú, i consistirà en 5 apartaments espaiosos, únics i diferents entre si, amb acabats d’alta categoria i dissenyats per aprofitar al màxim la seva ubicació privilegiada. Les vistes al mar i a la platja ompliran tots i cada un dels ambients dels apartaments, mentre que la lluminositat serà un element predominant a cada pis. El poc trànsit del carrer garantirà pau i tranquil·litat als residents.

Qui visqui a Bluelux haurà de decidir entre gaudir de la platja, que es troba a escassos 100 metres de distància, o de la piscina comunitària que, com que hi ha pocs veïns, oferirà llargs moments de privacitat.

image
image
image
image
image

BlueView


Apartaments a primera línia amb piscina
Vilanova i la Geltrú, Passeig Marítim 85-86

Des de 234.000€.

image

BlueLife


Amplis apartaments amb piscina i a prop de tot
Vilanova i la Geltrú, Rambla de la Pau 65

Des de 369.000€.

image

Tenea Residencial


Apartaments exclusius amb vistes a la Vall d'Aran
Av. Pas d’Arro 14, Vielha

Des de 211.000€.

image

BlueLux


5 Apartaments de luxe a Vilanova i la Geltrú

.

BlueLux | Blue Property

Què hem fet


Després de vint anys d’experiència combinada en el sector immobiliari, hem dut a terme nombrosos projectes, des de la creació d’empreses que, amb el temps s’han convertit en líders del mercat, fins a negocis més tradicionals. A continuació, en presentem una mostra:

Gavà Mar Residencial


Promoció residencial – Gavà, Barcelona, Espanya

Projecte de promoció immobiliària que consisteix en un edifici d'apartaments d'alt standing, situat a un minut de la platja, a Gavà Mar, una exclusiva zona residencial a prop de Barcelona.

Es va escollir aquest emplaçament per les múltiples avantatges que ofereix: proximitat al mar, a Barcelona i a l'Aeroport del Prat, una extensa àrea de pins i arbres i excel·lents col·legis.

El projecte consisteix en 12 apartaments exclusius construïts amb materials d'alta qualitat, 24 places d'aparcament i àmplies zones comunitàries amb vegetació exuberant i piscina comunitària.

-Nombre d'apartaments: 12
-Data de finalització: 2018

Castelldefels Residencial


Promoció residencial – Castelldefels, Barcelona, Espanya

Promoció residencial en aquesta magnífica zona costanera, a uns 20 minuts del centre de Barcelona.

-Nombre d'apartaments: 2
-Finalització del projecte: 2017

Sitges Residencial


Reforma i transformació d'un edifici – Sitges, Barcelona, Espanya

Adquisició d'un hotel i posterior transformació en apartaments de luxe a Sitges, una de les poblacions més emblemàtiques de la costa mediterrània.

-Nombre d'apartaments: 10
-Finalització del projecte: 2017

Bluespace


Empresa de self storage, guardamobles i trasters – Espanya

L’Alexander es va convertir en un dels pioners del sector del self storage i trasters a Espanya quan va fundar Bluespace el 2003. L'empresa va créixer ràpidament, evidenciant una necessitat latent per a aquest tipus de servei, un tipus de negoci que ja funcionava molt bé als Estats Units i al nord d'Europa, però gairebé inexistent a Espanya fins aquell moment.

L'empresa va ser un èxit gràcies a una estudiada xarxa de punts de servei, que assegurava una gran visibilitat i accessibilitat als espais de magatzem en àrees densament poblades. Les seves operacions també van ser estratègicament planejades per assegurar un alt rendiment, aconseguir un procés de vendes inigualable, una atenció al client immillorable, serveis i equipaments innovadors i una estratègia financera molt ben estudiada. L'empresa va guanyar diversos premis europeus sota la direcció de l'Alexander.

image
image
image
image

L’Alexander va vendre l'empresa el 2014, del qual era el director executiu i accionista. Bluespace en aquest moment era una empresa en expansió, molt rendible i la marca més reconeguda de self storage a Madrid, Barcelona i València.

-Finalització del projecte: 2014

Canvi d’ús al Turó Parc


Reforma i transformació d'un edifici – Barcelona, Espanya

Reforma completa i transformació d'una antiga sala de màquines en un magnífic apartament de disseny, situat en una de les àrees més exclusives de Barcelona, ​​el Turó Parc.

-Nombre d'apartaments: 1
-Finalització del projecte: 2018

image
image
image
image
image

Gavà Mar Residencial


Promoció residencial – Gavà, Barcelona, Espanya

image

Castelldefels Residencial


Promoció residencial – Castelldefels, Barcelona, Espanya

image

Sitges Residencial


Reforma i transformació d'un edifici – Sitges, Barcelona, Espanya

image

Bluespace


Empresa de self storage, guardamobles i trasters – Espanya

image

Canvi d’ús al Turó Parc


Reforma i transformació d'un edifici – Barcelona, Espanya

Canvi d’ús al Turó Parc | Blue Property

Què fem


Tenim àmplia experiència en el món de la promoció immobiliària, mitjançant diferents projectes en diversos llocs del món. Adoptem un enfocament holístic, assumint un paper que va més enllà del típic inversor: ens involucrem en cada projecte i abracem la innovació sense defugir els obstacles.

En analitzar els projectes amb una actitud emprenedora, veiem oportunitats allà on altres només veuen impediments.

Estudiem atentament els riscos potencials de cada projecte i elaborem plans de contingència per fer front diversos escenaris. D’aquesta manera ens assegurem que complirem amb els nivells de qualitat i terminis que esperen els nostres clients.

Actualment ens centrem en el desenvolupament de projectes residencials i de self storage i trasters a Espanya. El nostre equip és reduït, però estem molt especialitzats en les àrees on generem més valor.

Què fem | Blue Property

Qui somAlexander Ruckensteiner

Director executiu i fundador
alexander@new.blueproperty.es

Nascut a Àustria, és un amant de l’alpinisme i l’esquí, disciplines que requereixen altes dosis d’audàcia i una minuciosa gestió i anàlisi de riscos. Al llarg de la primera fase de la seva carrera professional, l’Alexander es va centrar a gestionar empreses que necessitaven un canvi de rumb i a administrar amb èxit companyies que estaven a punt de fer fallida. Primer es va centrar en una empresa de bosses de paper i després en el fabricant de productes d’esquí més gran del món. La seva primera experiència en el sector immobiliari va començar el 2003 quan va fundar Bluespace, una de les empreses pionera de trasters, self storage i guardamobles a Espanya, que ràpidament es va convertir en líder del mercat en aquest sector. Va dirigir l’empresa durant onze anys, i la va vendre el 2014, després d’invertir més de 150 milions d’euros i construir més de 25 magatzems. Des d’aleshores s’ha centrat a desenvolupar projectes residencials rendibles a Catalunya, lloc on viu. Té un doctorat en administració d’empreses del MIT, està casat i té tres fills.

 

Iván Leis Vázquez

MBA – Soci
ivan.leis@blueproperty.es

Esportista en actiu, normalment treballa en diversos projectes alhora. L’Iván ha desenvolupat diversos projectes immobiliaris a l’Argentina, el seu país d’origen, Panamà, Estats Units, Uruguai i Espanya, i ha encapçalat nous negocis en aquests mercats. S’ha encarregat de controlar tot el procés d’inversió, des dels aspectes legals fins a les operacions i la venda final. També ha treballat en administració d’actius i té experiència empresarial en els sectors farmacèutics i del fitness. Ha estudiat administració d’empresa i finances i té un MBA de l’escola de negocis d’ESADE.

 

Brian Mcnerney

Soci
brian.mc@blueproperty.es

Amant de l’esport, al Brian li agrada el surf, l’esquí i el rugbi. Té dotze anys d’experiència ajudant empreses emergents del sector tecnològic a augmentar les seves vendes i ampliar la seva presència a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, mitjançant OPV o adquisicions per a empreses com Microsoft i Dell EMC. Com a director de vendes internacionals, el Brian té un registre impressionant en el desenvolupament de nous negocis i en la identificació de compres estratègiques valuoses. Ha treballat en projectes immobiliaris a Nova Zelanda, el seu país d’origen, Regne Unit i Espanya. Té un màster en administració d’empreses de la Universitat de Waikato, a Nova Zelanda.

Qui som | Blue Property

Els nostres valors


Comprar la casa dels teus somnis al preu just és una decisió immobiliària excel·lent i la nostra feina és fer que segueixis els passos correctes. Decisions immobiliàries com comprar una casa són decisions a llarg termini i nosaltres, a més d’aprofitar al màxim la inversió financera, definim la qualitat de les teves inversions, en part, gràcies al nivell al qual aconseguim reduir l’impacte sobre el medi ambient. Això, per a nosaltres, significa molt més que auditar els materials i els mètodes que fem servir en les propietats que construïm. Significa adoptar un enfocament holístic en tots els aspectes del negoci, que inclou la manera com fem servir els recursos en els nostres projectes.

Creiem que aprofitar i millorar edificis existents o bé construir obra nova amb materials d’alta qualitat i sostenibles és l’opció més responsable. Construïm edificis que perdurin, els dissenyem tenint en compte la qualitat estètica i tractem d’utilitzar materials i fixacions de construcció responsables amb el medi ambient. I sempre busquem que els nostres edificis siguin únics i que reflecteixin la història i les característiques naturals de les seves ubicacions.

Els nostres valors | Blue Property

Contacte


No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per parlar sobre qualsevol projecte del seu interès, organitzar visites, i obtenir més informació sobre els projectes en curs. També ens pot trobar a les nostres oficines a Vilanova i la Geltrú.

garraf@blueproperty.es
+34 607 816 816

Contacte | Blue Property